Benim yangın kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere nazaran bileğemekebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Bir yangın çıkış kapısının birincil amacı, yangın yahut özge bir ivedili durumda hızlı ve basit bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Birincil amacı yangının yayılmasını diremek değildir (ancak bazı yangın çıkış kapıları her ikisini bile meydana getirecek şekilde tasarlanmıştır).

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı yüksek direnç gösterirler ve yangının başka alanlara yayılmasını önlemek midein tasarlanmıştır.

Not: Haberde adı sabık firma isimleri ve yangın kapısı fiyatları, tavsiye olarak makalelmamıştır. Oluşacak maddi ve manevi sorunlardan Tempo Online sorumlu tutulamaz.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı panik amerikan bar kilit sistemidir. Bu yöntem yardımıyla kapı nazar boncuğu bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye sağlanabilir.

Yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlmalıdır. çoğu kez metal veya ahşap malzemeler kullanılır. Bapnın lakırtıınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Yangın kapısı Osmaniye siparişinizden önce bu Yangın çıkış kapısı istanbul durumları incelediğinizden emniyetli olmanızı referans ederiz. 

Yangın merdivenleri içeriden ve haricen örgülabilmekle bile henüz çok dışarıdan meydana getirilen yangın merdivenleri tercih edilmektedir. Bunun ana nedeni nokta yitirilmesine esas vermemesi ve henüz az maliyetle meslekin tamamlanabilmesini esenlamasıdır. Bazı binalarda ise yangın merdivenleri binaya bitişik beton merdivenler şeklinde bayındırlık edilirken diğerlerinde sonradan eklendikten sonra dokumalabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına için çeşitli şekillerde özel tasarım ya da katlanabilir biçimde bile tasarlanabilmektedir.

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta hileüminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki molekül ısıevet dayanıklı olmasını sağlamlar.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği üzerine size bilim verecektir.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın yanınöbet firmalar yangın bapsı deney raporlarına da iye olmalıdır.

Binalarda mevcut yangın bapları ve anne bapların taliı düzen yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz bapsı olabileceği kabil, bir odanın karınindeki farklı bir göz bapsı da kabil.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine sahip tamamlanmak, projenize mütenasip boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sayesinde emniyetli mekanlar oluşmasına katkı getirmek için İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak kompetan personelimiz ile yargılama mesajlaşabilirsiniz.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa dahi dumanı lokum ve alevleri bir periyodikğine engelleme özelliği sayesinde güvenli platform oluşturur.

Report this wiki page